10 meest gelezen berichten op Betering in 2020

10 meest gelezen berichten in 2020

Raar jaar, 2020. Iran, virus, virus, virus, BLM, virus, virus, virus, Biden, virus, Forum, virus, vaccinaties. Ik hoop op een diverser en vrijer 2021 voor iedereen.

Een persoonlijk hoogtepuntje dit jaar vond plaats op 4 februari. Toen is Betering.nl geboren. Dat is in ieder geval de datum die ik terugvond, toen ik ging kijken wanneer ik de url registreerde. Ik liep al wel langer met het idee rond. Maar ik twijfelde. Er zijn al Zo Ontzettend Veel blogs over geld op dit internet. Maar toen ik het voor mezelf formuleerde als een naslagwerk voor mijn kinderen later, had ik een doel om over mijn eigen ervaringen met geld te schrijven.

Het aantal lezers stijgt langzaam, maar gestaag, de eerste, bescheiden affiliate-inkomsten zijn binnen en, belangrijker, ik vind het leuk om te doen. Dus ook in 2021 gaat Betering door (hoera!) Met meer artikelen over geld, Marktplaats, bijverdienen en beleggen. En misschien (als ik de tijd ervoor vind) een mini-cursus of ebook of zoiets over Tonnair worden in 7 stappen.

Om het jaar af te ronden is hier een lijst met de 10 meest gelezen stukken op de site, volgens Google Analytics. Op volgorde van allermeest gelezen naar iets minder, maar nog altijd populair:

  1. Hoe ik €9.574 bespaarde met deze 14 ultieme tips – Een de leukste en langste stukken om te schrijven. Met 14 bespaartips die mij persoonlijk ontzettend op weg hielpen.
  2. Hoe word je tonnair: een tonnair to-do-lijst – Het woord tonnair heeft een fijne klank, vind ik. Bescheidener dan miljonair. En toch rijk.
  3. Is het BKR evil? Hoe ik mijn registratie bij het BKR opvroeg en controleerde – Ook het BKR gaat met zijn tijd mee.
  4. 31 mini-challenges die je direct rijker en gelukkiger maken – Het zijn de kleine dingen die het hem doen.
  5. Mijn vermogen op 1 december 2020 +10%! – Dit was een topmaand, altijd leuk om te lezen.
  6. Vermogen op 1 juli 2020 – Dit was een nog toppere maand, de beste van het hele jaar (+14%).
  7. Beginnen met beleggen: mijn ervaringen met DEGIRO – review 2021 – Waarom ik al sinds 2018 beleg bij DEGIRO.
  8. 10 geldtips om december warmpjes door te komen – Het kan nog!
  9. Financieel onafhankelijk worden met passief inkomen is een mythe – De contraire mening, altijd leuk.
  10. Simpel rijk worden met minder geld – de basics.

En dat was het voor dit jaar. 1 januari ben ik terug met de eerste vermogensupdate van het nieuwe jaar. En dan weten we ook of het gelukt is om een halve tonnair te worden door de 50K aan te tikken. Met bitcoin superhoog, een meevaller van de LIRA (auterusrechten) en wat mooie verkoopjes op Marktplaats is het in theorie mogelijk. In theorie. We gaan het zien.

Een gelukkig nieuwjaar!

10 meest gelezen berichten op Betering in 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven