Welkom op Betering

Hoi! Mijn naam is Vincent. Dit is mijn blog over geld. Sinds 2019 ben ik bewuster en duurzamer gaan omgaan met geld en bezittingen.

Op dit blog doe ik wekelijks verslag van mijn reis naar meer financiële onafhankelijkheid. Je leest hier persoonlijke artikelen over alles dat met geld te maken heeft. Ik heb het over besparen, beleggen en verdienen. Over Marktplaats, aandelen en pensioenen.

Betering moet vooral een inspiratiebron zijn voor iedereen die zijn stoutste dromen wil najagen door financieel onafhankelijk te worden.

Ik ben een freelance schrijver met een min of meer modaal inkomen. Ook dan is het heel goed mogelijk om gestaag te werken aan een groeiend vermogen, merkte ik. Ik merkte ook dat ik het leuk vind om te schrijven over geld. En om anderen te helpen hun geldzaken op orde te krijgen. Hier kan je lezen wat de andere redenen zijn.

Meest gelezen stukken

Als je niet weet waar je moet beginnen, dan zijn dit de meest gelezen en best ontvangen stukken.

Besparen

Verdienen

Beleggen

Voor de duidelijkheid, een disclaimer. Ik ben dus geen financieel adviseur. Geen van mijn berichten (op de site, in de reacties, in de nieuwsbrief of waar dan ook) zijn te lezen financieel advies. Overleg serieuze financiële beslissingen altijd met een officiële adviseur. Al mijn berichten zijn enkel ter lering en vermaak.

Schuiven naar boven