Mijn vermogen op 1 november 2020

Mijn vermogen op november 2020

Na een paar maanden afwezigheid (waarin de blog even geen prioriteit had) ben ik weer terug met mijn maandelijkse vermogenupdates. Wees gerust, er is in de tussentijd weinig veranderd. Na de fikse stijging in juli ben ik op een plateau beland.

Kijk maar.

Mijn vermogen in november 2020 @Betering.nl

Een lichte stijging van 0,8%. Ondanks een dipje op de beurs. Ik vind het prima.

Spaargeld: De vast inleg is erbij. En jawel, 26 cent rente van ING. *plop*

Pensioenbeleggingen: Dit is geld dat ik heb belegd bij DeGiro, in aandelen en ETF’s. De beurs had een wegtrekkertje. Kan gebeuren.

Meesman: Deze gaat gestaag ophoog. Ik heb de vaste maandelijkse inleg verhoogd naar € 500. Omdat het kan.

Lendahand: Relatief veel geïnvesteerd in microkredieten deze maand.

Bitcoin: Ze zeggen dat bitcoin het komende jaar gaat ontploffen. Dat het de vorige piek keihard achter zich gaat laten. Ze zeggen zoveel. Voor de zekerheid toch maar voor € 50 extra ingekocht.

Peaks: Peaks rondt al mijn pinbetalingen af naar hele bedragen en investeert dat ‘wisselgeld’ in indextrackers. Het bedrag dat erbij is gekomen is ongeveer de inleg. Geen rendement dus. Maar elke potje is er een.

Al met al een rustige maand. Mijn doel is om € 50.000 te halen aan het einde van dit jaar. Daarvoor moet ik nu wel de turbo aan gaan zetten. 8K in twee maanden, waarvan één feestmaand, is eigenlijk niet te doen. Maar wie weet?

Ik geef nog niet op.

Tijd om te gaan schrapen!

Mijn vermogen op 1 november 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven